Filters
Søg

Handelsbetingelser

Bestilling

 

På hostonny.dk kan du kun bestille varer via vores website. Du er altid velkommen til at ringe til os med en forespørgsel på en varer, som ikke er på siden.

Alle priser er inkl. moms og andre afgifter. Priserne er dagspriser.

 

Fragt

 

- Levering til pakkeshop = 50 DKK.

- Levering til privatadresse = 70 DKK.  

 

Levering

 

Levering sker med den valgte forsendelses mulighed.

Ved bestilling afsendes ordren indenfor 1-5 hverdage. Normal leveringstid til danske adresser er 1-2 hverdage efter afsendelse. Alle varer leveres så længe lager haves.

 

Varer / Ordrer med særlig rabat

 

Ved køb af varer med særlig rabat, eksempelvis "1 stk. 300 DKK, 2 stk. 500 DKK" bortfalder rabatten ved en kun delvis retunering af ordren.

 

Ikke afhentede pakker

 

Ved pakker der kommer retur til os uden at være afhentet på posthuset, står du som kunde selv for returfragten.

Returfragten vil blive modregnet pakkens fulde værdi, som normalt krediteres til kunden når pakken bliver modtaget hos os.

 

hostonny.dk har en intelligent lagerstyring

 

Varer vises kun på webshoppen, hvis de er på lager. Billeder med udsolgte farver kan forekomme, disse farver vil dog ikke kunne vælges i menuen. Der tages højde for trykfejl, lagerstyringsfejl samt prisændringer.

Der skal tages forbehold for at farverne kan afvige en smule i virkeligheden, i forhold til billederne på siden. Dette kan eksempelvis skyldes at ikke 2 computerskærme er indstillet ens i forhold til farvevisning.