Filters
Søg

Bytte og returret

Returret

 

Skulle du fortryde dit køb, kan det retuneres indenfor 14 dage fra den dato du har modtaget varen. Hvis du fortryder et køb skal varen returneres i samme stand, som da du modtog den.

Du er også meget velkommen til at komme ned i butikken og returnere.

Som kunde afholder du selv retur omkostningerne, der vil være ved at sende en vare retur. 

Købesummen returneres indenfor 7 hverdage til din bankkonto. Ved returnering skal den vedlagte returseddel benyttes og sendes sammen med en kopi af fakturaen.

Returpakker sendt pr. postopkrævning eller uden omdeling accepteres/afhentes ikke.

 

Ombytning

 

Hvis du ønsker at bytte din vare til en anden størrelse eller farve betaler du kun for returfragten, hvorefter vi sender den nye farve eller størrelse tilbage til dig på vores regning.

Hvis du derimod ønsker varen byttet til en helt anden vare, så skal der oprettes en ny ordre. Ordren med de returneret varer vil blive afsluttet og krediteret for sig selv.

Husk hvis du skal returnere en pakke, at få en kvittering på forsendelsen med et Track & Trace nummer, så varen kan spores eller erstattes hvis den skulle blive væk.

Som kunde har du selv det fulde ansvar for pakken, indtil at vi har modtaget den.

 

Byt i butikken

 

I butikken er du selvfølgelig også meget velkommen i tilfælde af returnering eller ombytning. Husk kopi af fakturaen.

 

Reklamation

 

Inden vi afsender en vare, kontrollerer vi altid varen inden afsendelse. Skulle der alligevel være en fejl eller mangel på varen, bedes du kontakte os pr. telefon eller mail, så vi kan løse problemet. Man er også velkommen til at komme fysisk ned i butikken med en reklamation - husk at medbringe kopi af faktura.